QUI SOM?

El nom de Birres Braves neix l’any 2000, inicialment, per anomenar un grup de joves, els supporters incondicionals del Club Handbol Garbí de Palafrugell.


La falta d'alternatives d'oci per al jovent de Palafrugell va fer que Birres Braves es plantegés, sota el paraigua del Club, i amb col·laboració de l’Ajuntament i altres entitats, donar sortida a una barreja explosiva: l’handbol i la festa.


No és, però, fins l’any 2007 que aquest grup de joves comença a participar a les activitats lúdico-festives del municipi, gestionant una barraca durant la Festa Major d’aquell any, amb l’objectiu de dotar de més recursos econòmics l’entitat a la qual pertanyien, el Club Handbol Garbí.


Aquesta nou enfocament i les ganes de crear un circuit de diversió al municipi, sense necessitat d’haver de marxar als municipis veïns, porta a Birres Braves a crear diversos esdeveniments, alguns mantenint els orígens que els havia unit, l’handbol, com l’Handbol Night Fever, i d’altres més festius, com el Birres Braves Fest, les barraques, el Racó de la Festa Major o la Festa Caga Tió.


L’any 2011, i després d’una trajectòria de 4 anys i d’adquirir un compromís i implicació amb el municipi, el col·lectiu Birres Braves es desvincula parcialment del Club Handbol Garbí i es constitueix legalment com a entitat passant a ser l’Associació de Joves Birres Braves, amb més de 40 socis i sòcies fundadors/es, que comprenen edats de 18 a 35 anys.


Actualment Birres Braves està considerada un referent clar en el món de l'esport i de l’oci juvenil de Palafrugell.

© 2016 by Associació Juvenil Birres Braves

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • c-youtube