QUÈ FEM?

Al llarg de l’any Birres Braves ha marcat al calendari unes cites obligades per a la pràctica de l’handbol i la diversió del jovent de Palafrugell.
Actualment, i malgrat no dependre ja del Club, Birres Braves és fidel als seus orígens i dóna cada any una part de la recaptació de les seves festes i activitats al Club Handbol Garbí per invertir en material i recursos per a l’handbol.ESDEVENIMENTS ESPORTIUS​​:


Torneig Handbol Night Fever: sota aquest nom es troba un dels tornejos festius d’handbol més concorreguts de les contrades  i més consolidats. Es crea l’any 2008, amb la col·laboració del Club Handbol Garbí, i en el marc de les Setmanes Joves que organitza l’àrea de Joventut de l’Ajuntament.  L’edició 2012 va aconseguir la xifra rècord de participants, amb 251 jugadors/es d’edats a partir dels 14.Handbolica’t: aquest esdeveniment totalment esportiu  va començar emmarcat dins de les jornades de coneixement d’entitats del municipi de Palafrugell  i ara forma part del programa de Festes de Primavera. L’Handbolica’t té com a objectiu la promoció de l’handbol entre els infants de les diverses escoles de la vila. Aquest està  organitzat pel Club Handbol Garbí i Birres Braves hi col·labora amb els recursos humans.ESDEVENIMENTS FESTIUS PROPIS:

Birres Braves Fest: aquesta és la primera festa que va organitzar Birres Braves l’any 2008 i que obre la temporada d’esdeveniments que aquesta entitat duu a terme durant tot l’any al municipi de Palafrugell. Es celebra pels volts de Sant Martí (la festa petita de Palafrugell) per reforçar l’esperit de poble. Una festa exclusiva que convida a gaudir de la música de casa en un espai i en un ambient familiar, com és la sala de Els Ametllers.Gran Festa d’Hivern: l’any 2011, Birres Braves dóna la volta a les festes que havia organitzat fins ara pensant en gran i s’embarca en una Gran Festa, en un nou espai, La Bòbila. Aquesta festa, la primera amb entrada de pagament, aplega un gran nombre d’assistents i compta amb la música en directe de grups de casa i de les rodalies.Festa Caga Tió: també l’any 2011, i d’una manera improvisada, Birres Braves organitza la  primera festa duta a terme al municipi, la Nit de Nadal, a Els Ametllers. L’entrada és gratuïta i oberta al públic en general, amb punxa discos i un Tió Gegant que va fer l’entitat per a l’ocasió, amb el que els assistents es poden fer una foto. L’objectiu d’aquest esdeveniment, a més de passar una bona estona, és promocionar les tradicions catalanes com el Caga Tió, d’aquí el nom de la Festa.ESDEVENIMENTS AMB COL·LABORACIÓ:

Barraques de Palafrugell: l’any 2007 Birres Braves comença el seu camí amb la gestió d’una de les barraques de les Nits de Festa Major a Palafrugell, de la mà del Club Handbol Garbí, amb l’objectiu d’obtenir recursos per al Club. Un espai adaptat a l’esperit Birres Braves que combina la música de barraques amb els seus propis punxa discos i la tematització de la barraca i dels seus integrants d’una manera diferent cada dia.Festa de Cap d’Any: els anys 2008, 2009 i 2010 Birres Braves, coorganitza amb l’Ajuntament de Palafrugell la Festa de Cap d’Any, celebrada al Pavelló Municipal de Patinatge. Amb un aforament de 1.500 persones, la Festa i l’experiència esdevé tot un èxit i obre les portes a l’entitat per celebrar més actes.El Racó de la Festa Major: una de les novetats del 2012 i que més recursos hi destina Birres Braves és aquest esdeveniment. Durant els dies que té lloc la Festa Major de Palafrugell s’habilita un espai al costat de Barraques, on els presents poden gaudir de diversos actes per a  tots els públics (música i espectacles en viu), acompanyats de sopars amb carns a la brasa i amanides i servei de bar.ALTRES ESDEVENIMENTS:Pujada de Caixes: també en el marc de les Setmanes Joves que organitza l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palafrugell, Birres Braves organitza el 2012 la 1a Pujada de Caixes, un concurs totalment d’entreteniment que consisteix a anar pujant caixes de cervesa mentre es fa una torre. Guanya la persona que arriba a més alçada sense caure. Aquest acte compta amb la col·laboració tècnica de l’Agrupació Excursionista de Palafrugell.Olimpíades de la Terra:  la primera edició d’aquesta gimcana d’activitats de tradició catalana es celebra l’any 2011 en el marc de la Festa Major de Palafrugell. Amb la participació d’equips de nois, noies o mixtes es competeix en diverses modalitats com llançament de síndria, fer titits amb cervesa o l’estirada de corda.Cercavila gegantera: també dins de les activitats de la Festa Major, en concret del Racó de la Festa Major, i amb la col·laboració dels geganters i grallers de Palafrugell, l’any 2012 s’organitza la Cercavila Gegantera. Una activitat que té l’objectiu d’encomanar aquest esperit festiu als carrers de la vila.

Col·laboració amb La Marató: el 2012 Birres Braves col·labora amb l’organització d’una cercavila i una xocolatada popular per recaptar diners per a La Marató de TV3, dedicada en aquesta edició al càncer.

 

Acte per la Marató de TV3: aquest any ja va ser el segon any que l'Associació de Joves Birres Braves vàrem voler posar el nostre granet de sorra per la Marató de TV3, per això organitzem el mateix dia de la Marató de TV3 un acte on íntegrament tots els beneficis que es guanyen van directament per la Marató TV3. Aquests dos anys, hem organitzat una Cercavila Gegantera seguida d'una Xocolatada i enguany hem organitzat un Concert Infantil a càrrec de Diverkids.

© 2016 by Associació Juvenil Birres Braves

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • c-youtube